Geef een Stamboom cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een van je (groot)ouders, of wellicht zoek je een origineel kraamcadeau voor een pas geboren neefje of nichtje? Overweeg dan eens een stamboom te geven.

Via Mijn Voorouders kan je een kwartierstaat op posterformaat bestellen, uiteraard inclusief het benodigde onderzoekswerk. Zo doe je een mooi overzicht van iemand directe voorouders cadeau, of zie je natuurlijk in één blik van wie jij afstamt!

Een kwartierstaat van vijf generaties wordt geleverd op A3-formaat en kost - inclusief onderzoek en verzendkosten - €225. Voor slechts €74 extra ontvang je een kwartierstaat van zes generaties op een poster van 40 bij 50 centimeter.

Afhankelijk van de situatie is het ook mogelijk om een poster voor 7 generaties (formaat 50x70) te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen €575.

Voor deze aanbieding geldt dat er enkel een fysieke poster geleverd wordt. Desgewenst kan het aantal geleverde posters aangepast worden.

Een volledig onderzoeksrapport inclusief alle bijlagen zoals geboorte-, huwelijks- en overlijdensaktes dient apart besteld te worden, de tarieven hiervan vind je hier. Het is hierbij mogelijk om dit later alsnog na te bestellen. In dat geval zullen de onderzoekskosten van de eerder bestelde poster in mindering worden gebracht.

Voor het opstellen van de kwartierstaat is jouw input nodig, de gegevens van nog levende ‘leden’ van de kwartierstaat zijn immers vanwege hun privacy afgeschermd, en enige informatie van reeds overleden (groot)ouders is daarom belangrijk om het verdere onderzoek op te starten. Neem gerust contact op om de situatie samen even door te nemen.

Hieronder is een voorbeeldposter te zien van een kwartierstaat van 5 generaties. Deze wordt geleverd op A3-formaat (29,7 x 42 cm):