Tarieven

 

Stamboomonderzoek heeft de leuke eigenschap om vol verrassende wendingen te zitten. Hierdoor is geen enkel genealogisch onderzoek hetzelfde, maar daardoor is het helaas ook lastig om vooraf een prijs te plakken op het door jou gewenste onderzoek. Uiteraard zal ik op deze pagina wel enkele kaders stellen, zodat je weet waar je aan moet denken.

Van sommige onderzoeken - zoals die naar een genealogie of een parenteel - is zonder verdere voorkennis nog niets te zeggen over de omvang van het onderzoek en de kosten. Gelukkig zijn er ook producten die in dat opzicht overzichtelijker zijn. 

 

Product Tarief
Kwartierstaat - 4 generaties € 375,-
Kwartierstaat - 5 generaties € 550,-
Kwartierstaat - 6 generaties € 875,-
↳ optionele extra bij een kwartierstaat: fysieke poster € 45,-
↳ optioneel gedrukte versie eindrapport afhankelijk van omvang rapport en oplage
Cadeautip! A3-formaat kwartierstaatposter - 5 generaties € 225,-
Cadeautip! 40x50cm kwartierstaatposter - 6 generaties € 299,-
Stam-, naam- of moederreeks - minimaal 7 generaties € 399,-
↳ uitbreiding op reeks met gezinssituatie per voorouder € 39,- per generatie
↳ optioneel gedrukte versie eindrapport afhankelijk van omvang rapport en oplage
Opstartcursus* € 500,-
Onderzoeksondersteuning** € 37,50 per uur

*) De opstartcursus betreft een fysieke of digitale afspraak van ± 4 uur alsmede tot 4 uur support per e-mail en telefoon. Reiskosten niet inbegrepen.

**) Bij onderzoeksondersteuning zal vooraf altijd vrijblijvend een vooronderzoek plaats vinden. Op basis van de uitkomsten daarvan zal ik een raming opstellen van onderzoeksdoelen en benodigde onderzoekstijd.

Voorafgaand aan mijn onderzoek, zal ik altijd vrijblijvend met jou verkennen wat je wensen zijn, waar je naar op zoek bent en wat voor onderzoek daar het beste bij past. Op basis daarvan zal ik een offerte uitbrengen. In de loop van het onderzoek kan soms blijken dat een spoor helaas veel vroeger dan gedacht dood loopt. Zodoende kunnen de uiteindelijke kosten soms lager uitvallen dan vooraf besproken. Andersom zal ik bij uitbreiding van het onderzoek of bij onverwacht hogere onderzoekskosten altijd eerst in overleg met jou treden. Zodoende zal je nooit voor een vervelende verrassing komen te staan.

Productvoorbeeld

Hieronder vind je een productvoorbeeld van het rapport van een stamreeks, inclusief de complete gezinnen per voorvader (prijsindicatie € 500,-).

 

Voorbeeldproduct Stamreeks Gebleven Op Zee
PDF – 1,9 MB 652 downloads